Tvoj Obvezni Spremljevalec to Poletje

Kako najbolje negovati kožo, da bo ohranjala kar najlepši videz skozi vse poletje?  

 

Z uporabo Kakavovega masla seveda:).

 

Kakavovo maslo

 

Zakaj in kako ga lahko uporabljamo? 

 

Kakavovo maslo je vrsta rastlinske maščobe, ki se pridobiva iz kakavovih zrn. Med drugim odlično pomaga vlažiti kožo, izboljšuje strukturo las in je odličen vir antioksidantov. 

Zaradi vsebnosti hranil in maščobnih kislin je kakavovo maslo neverjetno za suho kožo, saj dejansko prodre dlje od zgornje plasti kože. Z drugimi besedami, maslo našo kožo resnično vlaži in neguje.

Najboljši efekt ustvarimo, če se z njim namažemo zvečer, po tuširanju, ko smo bili čez dan izpostavljeni sončnim žarkom. Tako bo naš poletni ten obstojen vse do pozne jeseni:).

 

Kakavovo maslo na koži

 

 

4 ključne prednosti kakavovega masla

 

  • Je antioksidant: Prosti radikali uničujejo celice in če so to kožne celice, vaša koža postane vidno postarana. Nastajati začnejo tudi kožne gube in izsušitev. Kdo si želi izgledati starejši, kot je sicer?

    Nevtralizirajte proste radikale in preprečite prezgodnje staranje. Kakavovo maslo vsebuje več različnih antioksidantov, ki lahko zatrejo široko paleto prostih radikalov. Kakavovo maslo vsebuje več antioksidatov kot na primer borovnice!
  • Zmanjšuje strije: Kakavovo maslo pomaga zmanjšati strije, najverjetneje prav zaradi svoje hranilne vrednosti in antioksidantov.
  • Hidrira našo kožo: Kakavovo maslo vsebuje veliko maščobnih kislin, kar pomeni, da lahko prodre globoko v kožo in jo hidrira od znotraj. Kakavovo maslo je koristno tudi za številne težave s kožo, kot so ekcemi, luskavica, dermatitis in druga draženja kože.
  • Gladi ustnice: Če ste ljubiteljica poljubov ali želite le navlažiti razpokane in grobe ustnice, potem uporabite kakavovo maslo. vetrovno ali sončno vreme ima na ustnice slab vpliv, zaradi česar hitro postanejo suhe. Uporabite visoko kakovostno kakavovo maslo in vaše ustnice bodo vedno mehke.
  • Osvežuje in obnavlja: Kot vemo naše telo ne more dobro delovati brez dopamina, triptofana, cinka ter omega 6 in 9. Tempo življenja je hiter, zato so naši dnevi polni napetosti, ki imajo med drugim tudi negativen vpliv na našo kožo. Izogibajte se hitri hrani, spočijte si in redno uporabljajte kakavovo maslo. Izboljšanje boste hitro opazili! 

 

Kakavovo maslo po polovični ceni