Wild Cherie - Vegan Collagen Booster
Vegan Collagen Booster je moj spremljevalec že več kot 3 leta. Skrbi za moje lase in nohte, regeneracijo črevesne sluznice in zdravje kosti.

Čas, ki si ga vzamem, da poskrbim zase in za svoje zdravje, mi je zelo dragocen, zato premišljeno izbiram prehranska dopolnila, ki jih vključujem v svojo rutino.

Eden izmed mojih rednih spremljevalcev že več kot tri leta je Vegan Collagen Booster, ki na naraven način spodbuja tvorbo telesu lastnega kolagena. Zavedam se, da ni namenjen le sijoči in napeti koži ali gostim lasem.

Jaz ga uživam iz večih razlogov, največ izboljšanja pa sem opazila na laseh in nohtih ter pri zdravju črevesne sluznice. Poleg tega ga jemljem tudi za bolj zdrave kosti. Ko sem imela zaradi hormonov težave z izpadanjem las, je bil prav Vegan Collagen Booster tisti, ki mi je pomagal pri tem, da so mi lasje spet rasli in se gostili.

Skrb zase je moja prioriteta in zato bo Vegan Collagen Booster ostal obvezen del moje rutine.

Priporočamo
background
25 Mnenja
Vegan Collagen Booster
60 KAPSUL
Na Zalogi

Inovativna formulacija, ki ugodno deluje pri ohranjanju čvrstosti in elastičnosti kože, prvi učinki pa so opazni že po 14 dneh. Sestavljajo ga veganski gradniki, med njimi je zvezda ceramid, ki naravno hidrira kožo in prispeva pri povečani proizvodnji kolagena. Rezultat je napeta in sijoča koža, močni nohti ter bujni in dolgi lasje.

Od €26.00
Sorodni članki
Mirjana Ninič - Vegan Collagen Booster
Po redni uporabi so se že po enem mesecu pokazale spremembe na mojih laseh in nohtih. Lasje mi hitreje rastejo in moji noh...
Nives Orešnik - Herbiotic
Gibanje in zdrava prehrana nista dovolj, kadar črevesje ne deluje optimalno. Her Biotic unikatno mešanico mikrobioloških k...
Nika Urbas - Her Biotic
Zame je res pomembno, da svoje telo v vseh obdobjih ščitim pred nadležnimi vnetji. Vedno znova se zanašam na Her Biotic, k...