Urška - Kidsbiotic
Prvič sem postala mama 7 let nazaj. Takrat na trgu ni bilo veliko probiotikov za otroke. Preizkusili smo Kids biotic in mu ostali zvesti vse do danes. Zdravje mojih otrok je na prvem mestu in Kidsbiotic me s svojimi pozitivnimi učinki vsakič znova prepriča.

Kids biotic poznam že vrsto let, in sicer odkar sem prvič postala mama, več kot 7 let nazaj. Takrat na trgu še ni bilo toliko izdelkov na osnovi probiotikov za otroke. Odločila sem se za nakup in od takrat preventivno delamo kuro 2x letno - jeseni in spomladi. Vmesno obdobje pa izdelek uživamo občasno. Menim, da je izdelek kakovosten, saj vsebuje sestavine prilagojene otroškemu črevesju. Moj drugi sinček, ki je sedaj star 2,5 leti je imel kot dojenček velike težave s črevesjem (krčki, napenjanje,...). Tudi po 1. letu se stvari niso umirile, zato sem sklenila poskusiti s Kidsbiotici. Po dobrem mesecu jemanja sem opazila, da se stvari izboljšujejo in je težav vse manj. Septembra je začel z vrtcem in se moram pohvaliti, da nismo bili veliko bolni. Prav gotovo k odpornosti pripomore C vitamin, ki je prav tako sestavina Kidsbiotica. 

Kidsbiotic mi je všeč tudi zaradi prijetnega okusa (okusa skoraj nima) in ker je v obliki prahu, da ga otroci s pijačo lepo spijejo. Tudi cena je ugodna, sploh če izdelek nabavimo v večji količini. Sorodni izdelki so veliko dražji. 

Skratka, kot mama dveh navihancev mi je zdravje otrok na prvem mestu! Ob zdravi prehrani in gibanju menim, da Kidsbiotic prispeva k boljšemu imunskemu sistemu, zato ga bomo z otroki prav gotovo še naprej uporabljali. 


Priporočamo
background
20 Mnenja
Kids Biotic: Otroške mikrobiološke kulture z vitaminom C
100 g
Na Zalogi

Kids Biotic so izbrane mikrobiološke kulture, prilagojene posebej za otroke. Poleg mikrobioloških kultur, vsebujejo tudi vitamin C, ki pomaga pri krepitvi imunskega sistema in pri uravnavanju alergij. Ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.


Od €15.90
Sorodni članki
Maja Tratnik - Kidsbiotic
Veseli me, da nama je bil s partnerjem pred in med potovanjem v Egipt Unibiotic v veliko podporo. Nobenih prebavnih težav,...
Nives Orešnik - Paketek vitamin C + vitamin D
Zdravje zame ni nekaj samoumevnega in vem, da nisem »nedotakljiva«. Veliko časa vložim v učenje, skrb za gibanje in uravno...
Nuša - Natal Biotic
Z leti sem se naučila, da je potrebno zase poskrbeti tudi navznoter, ne le navzven. Po porodu za podporo telesu prisegam n...