Sandra - Her Biotic in D-manoza
Mojo dolgoletno borbo z vnetji sečil sem uspela rešiti na naraven način s pomočjo Her Biotica in D-manoze v kapsulah.

Leta in leta sem se spopadala z vnetjem sečil in mehurja in to vsak mesec. Uporabljala sem kapsule z brusnico in če to ni zaleglo, so mi predpisali antibiotike. Antibiotiki seveda niso odpravili okužbe, ampak so le omilili simptome, nočna mora pa se je nadaljevala. Vnetja so se mi vedno znova vračala.

Na Facebooku sem videla oglas za prehranska dopolnila iz trgovine Eko Škrnicl. Odločila sem se, da jih naročim in preizkusim. Naročila sem kapsule Her Biotic in D-manozo. Na moje veliko veselje so težave izginile in se niso več vrnile.

Nobeno drugo zdravilo mi ni pomagalo. Res priporočam prehranska dopolnila iz Eko Škrnicla.

Priporočamo
background
35 Mnenja
Adijo, vnetje mehurja! 2x Her Biotic + D Manoza Gratis
Na Zalogi
Paketek je namenjen ženskam, ki želite preventivno poskrbeti za zdravje urogenitalnega trakta, hkrati pa imeti pri roki »prvo pomoč«, ko se pojavijo prvi znaki vnetega mehurja. Her Biotic mikrobiološke kulture z izbranimi sevi pomagajo pri urejanju prebave, uravnavanju črevesne in vaginalne flore ter ščitijo pred neprijetnimi vnetji. D-manoza pa bakterijam preprečuje, da bi se zadrževale v mehurju in jih pomaga odplakniti iz telesa.
Od €47.80
Sorodni članki
Alenka - Her Biotic, D-manoza, Vitamin C
Vaše izdelke sem začela uporabljati nekaj mesecev nazaj, ko sem imela občutek, da nekaj ni vredu z mehurjem, ker imam viso...
Anja Baš - Her Biotic in D-manoza
Zame je vnetje mehurja nekaj najhujšega, kar lahko doživim. Žal imam s tem dolgoletne izkušnje.
Maruša - Fem Care in D-manoza
V menopavzi sta se mi pojavila dva problema: težave s sečili ter suhost oči in intimnih delov. Oba sem uspela rešiti s pre...