Renata - Ashwagandha
Naročila sem Ashwagandho in že po prvem tednu opazila, da bolje spim.

V vsakdanjem življenju in med delom sem pogosto izpostavljena stresu. Že dolgo sem čutila, da postajam vedno bolj utrujena, izgorela in da se bom težko vrnila nazaj in spet postala energična in motivirana. 

Temu so se priključile tudi težave z nerednimi menstruacijami, težave s prebavo in nabiranje kilogramov okoli trebuha. Obiskala sem zdravnika in izvidi so hitro pokazali, da so moji hormoni v neravnovesju - še posebno kortizol. 

Začela sem ga uravnavati z zdravili, hkrati pa iskala način, kako podpreti njegovo ravnovesje na bolj naraven, predvsem pa dolgoročno uspešen način. Takrat sem na instagramu našla Eko Škrnicl in začela raziskovati njihove izdelke. Takoj me je pritegnilo dejstvo, da se v njihovi ponudbi najdejo tudi ajurvedska zelišča. 

Naročila sem Ashwagandho in že po prvem tednu opazila, da bolje spim. Po nekaj tednih rednega jemanja, sem se končno spet počutila bolj sveža, imela sem več energije, stresne situacije pa sem veliko lažje prenašala. Po 3 mesecih so se tudi izvidi izboljšali.


Renata

Priporočamo
background
18 Mnenja
Ashwagandha Extract KSM-66
60 Kapsul
Na Zalogi

Izvleček Ashwagandhe (KSM-66) z najvišjo koncetracijo in najboljšo biološko razpoložljivostjo. Na njem je bilo narejenih največ raziskovalnih in kliničnih raziskav. Ima širok spekter delovanja, med drugim učinkovito uravnava stresni hormon, izboljša kognitivne funkcije, podpira zdravje srčno-žilnega sistema, pomaga ohranjat zdravo telesno težo in uravnavati ženske in moške spolne hormone.

Od €20.90
Sorodni članki
Elena - Ashwagandha
Po dobrem mesecu rednega uživanja Ashwagandhe pa sem začela opažati prve rezultate. S spanjem sicer nisem imela težav, a o...
Franja - Ashwagandha
Ashwagandha mi je pomagala, da sem bolj umirjena in bolje spim.
KAKO IZBOLJŠATI KAKOVOST SPANCA (in zakaj je tako pomemben)
V svetu, kjer je tempo življenja vsak dan hitrejši, nivo stresa vedno višji, izpostavljenost naravni svetlobi vsak dan man...