Nika Urbas - Vitamin D3+K2
Ljudje pogosto opazijo, da se na spletu in v javnosti pojavim brez ličil. Prednost in pomen dajem v prvi vrsti temu, kar dajem vase in ne nase. Skrbim za zdravo prehrano in izbrana prehranska dopolnila, ki me dodatno podprejo, ko začutim, da to potrebujem.

Pogosto dobim od žensk sporočilo, da me občudujejo, ker se brez zadržkov na spletu pojavljam tudi nenaličena. Ličenje zahteva čas in disciplino. Vesela sem, da ženske tako pozitivno sprejmejo tudi mojo sproščeno plat.

Nenazadnje moja vsakodnevna skrb niso ličila, ampak zdrava, kakovostna prehrana ter vitamini in minerai. Še posebej v bolj zahtevnih obdobjih si želim svoje telo dodatno podpreti in okrepiti. Takrat v svojo rutino dodam vitamin D3+K2, ki mi pomaga krepiti odpornost in imunski sistem. Kapsule vitamin D3+K2 od Eko Škrnicla so primerne tudi za vegane, vitamin D pa je na naraven način pridobljen iz lišajev.


Priporočamo
background
5 Mnenja
Vitamin D3 + K2 Močna formula
30 KAPSUL
Na Zalogi

Vitamin D3 obogaten z dodatkom vitamina K2. 

Kapsule vitamin D3+K2 so primerne za vegane, saj je vitamin D na naraven način pridobljen iz lišajev.

Od €20.90
Sorodni članki
Ajda - Unibiotic
Pred 6. leti, sem v trebuhu zacutila bolečino, ki je bila večkrat prisotna. Nekaj dni po tem sem dobila drisko. Sprva sem ...
Admira Bečirović - Herbiotic
Dve leti sem imela hude bolečine v spodnjem delu trebuha, imela sem 5 operacij. Dva meseca sem bila v bolnišnici, imela se...