Natalija - D-manoza
Leta sem trpela za kroničnim vnetjem mehurja. Potem pa se je zgodilo čudež, ki se mu reče D-manoza od Eko Šrknicla.

Od prvega vnetja mehurja je preteklo že kar nekaj časa. Leta in leta sem trpela za kroničnim vnetjem. Pekoč občutek in neprestan pritisk na stranišče sta bila moja redna spremljevalca. Seveda sem poskušala vnetje pozdraviti z antibiotiki, a ni obrodilo sadov.Potem sem odkrila D-manozo od Eko Škrnicla. 

Jasno mi je, da se iz danes na jutri ne zgodi čudež, še posebno takrat, ko vnetja trajajo tako dolgo.Spomnim se, da prve dni ni bilo sprememb, a nisem obupala. Deseti dan sem se končno zbudila in po dolgem času nisem imela tistega zoprnega občutka, ki vedno spremlja vnetje. Res čudež!

Če ima kdorkoli podobne težave, priporočam D-manozo, res pomaga.

Priporočamo
background
35 Mnenja
Adijo, vnetje mehurja! 2x Her Biotic + D Manoza Gratis
Na Zalogi
Paketek je namenjen ženskam, ki želite preventivno poskrbeti za zdravje urogenitalnega trakta, hkrati pa imeti pri roki »prvo pomoč«, ko se pojavijo prvi znaki vnetega mehurja. Her Biotic mikrobiološke kulture z izbranimi sevi pomagajo pri urejanju prebave, uravnavanju črevesne in vaginalne flore ter ščitijo pred neprijetnimi vnetji. D-manoza pa bakterijam preprečuje, da bi se zadrževale v mehurju in jih pomaga odplakniti iz telesa.
Od €47.80
Sorodni članki
Alenka - Her Biotic, D-manoza, Vitamin C
Vaše izdelke sem začela uporabljati nekaj mesecev nazaj, ko sem imela občutek, da nekaj ni vredu z mehurjem, ker imam viso...
Maruša - Fem Care in D-manoza
V menopavzi sta se mi pojavila dva problema: težave s sečili ter suhost oči in intimnih delov. Oba sem uspela rešiti s pre...
Anja Baš - Her Biotic in D-manoza
Zame je vnetje mehurja nekaj najhujšega, kar lahko doživim. Žal imam s tem dolgoletne izkušnje.