Franka - Focus+
Odkar jemljem Focus+ nimam več težav s pozabljanjem, pomanjkanjem koncentracijo in spominom.

Pomanjkanje energije, izguba koncentracije, nezadostna motivacija, slabši spomin, težave pri učenju... Koliko od vas se tako počuti med neskončnimi dnevi v službi, šoli, doma in na splošno? Meni se je to ves čas dogajalo, še posebno v službi! A le dokler nisem odkrila izdelka Focus+ od Eko Škrnicla.

Všeč mi je, da so kapsule Focus+ narejene iz 100% naravnih sestavin. Še bolj pa to, da mi poamgajo izboljševati miselno jasnost, produktivnost, učenje, ustvarjalnost in koncentracijo. Odkar ga jemljem, vse lažje načrtujem, organiziram in si zapomnim.

Tudi moj spanec je postal mirnejši, čez dan pa imam več energije. Skratka, res je prava podpora vsem, ki želimo imeti bolj zdrave možgane.

Franka

Priporočamo
background
8 Mnenja
Focus +
PREHRANSKO DOPOLNILO - 60 KAPSUL
Na Zalogi

Kapsule Fokus+ so mešanica naravnih zelišč in sestavin, ki spodbudno vplivajo na naše kognitivne sposobnosti. Mednje smo vključili fosfatidilserin, L-karnitin, gobo resasti bradovec, L-tirozin, aminokislino tavrin, citikolin, L-teanin, izvleček zelišča brahmi, izvleček rožnega korena, adaptogeno ahwagandho, izvleček žametnega fižola, vitamine B3, B5, B6, B12, D3; in huperzino A.

Od €25.00
Sorodni članki
Elena - Ashwagandha
Po dobrem mesecu rednega uživanja Ashwagandhe pa sem začela opažati prve rezultate. S spanjem sicer nisem imela težav, a o...
Adriana - Moringa
Moringa je moje najljubše prehransko dopolnilo. Pomaga mi pri dvigu energije, izboljša zdravje kože in las.
Nives Orešnik - Paketek vitamin C + vitamin D
Zdravje zame ni nekaj samoumevnega in vem, da nisem »nedotakljiva«. Veliko časa vložim v učenje, skrb za gibanje in uravno...