Dalila - Her Biotic, Bload Aid in Premium Shape
Našla sem trio 100% naravnih dodatkov, ki mi pomagajo pri prebavi in zmanjšujejo napihnjenost.

Vsak nov dan predstavlja korak naprej proti mojemu cilju imeti raven trebuh. Čeprav redna vadba v telovadnici pomaga, je ključnega pomena dobra prebava, ki pa zaradi moje intolerance na laktozo ni vedno optimalna.


Vsakič, ko zaužijem laktozo, se moj trebušček napihne kot trebuh ženske v šestem mesecu nosečnosti. Vendar sem našla trio 100% naravnih dodatkov Eko Škrnicl, ki me navdušujejo, saj mi pomagajo pri prebavi in zmanjšujejo napihnjenost. Posebej priporočam kombinacijo Her Biotic, Bload Aid in Premium Shape. Toplo vam priporočam, da obiščete njihovo spletno stran, kjer boste našli številne dodatke, za katere morda niti niste vedeli, da jih potrebujete.

Priporočamo
background
14 Mnenja
Bloat Aid Prebavni Encimi
90 KAPSUL
Na Zalogi
Premagaj napihnjenost in prebavne težave z Bloat Aid kapsulami! Bloat aid je mešanica prebavnih encimov, rastlinskih izvlečkov in drugih sestavin, ki zmanjšujejo napihnjenost, napenjanje in vetrove, podpirajo normalno prebavo ter izboljšajo absorpcijo hranil.
Od €25.00
Sorodni članki
Hana - Her Biotic
Dolgo sem imela težave z zgago in napnihnjenostjo. V menopavzi so se težave še poslabšale. Odkar jemljem Her Biotic, je mo...
Ana - Her Biotic in Premium Shape
Ultimativna preobrazba s Her Biotic in Premium shape kapsulami se mi je obrestovala. Počutim se odlično in izgubila sem ne...
Freja - Her Biotic
Soočala sem se z neravnovesjem vaginalne flore in nenehnimi okužbami, a s Her Bioticom končno rešila svoje težave.