Zeleno razstrupljanje

Obožujemo januar! Juhu, novo leto in novi uspehi!

 

Takoj se bomo lotili dela in se razstrupili na prijeten, enostaven in naraven način.

Pometli bomo z utrujenostjo in pretesnimi hlačami! Dan bomo začeli z vodo iz sončne strani Alp.

Zjutraj na tešče spijmo vsaj tri decilitre tople vode. Še bolje, toplo vodo s pol limone. Vodo spijmo čim bolj naenkrat, v velikih požirkih. Če jo bomo spili na tak način, bo pristala direktno v črevesju in mehurju. Že dopoldan boste hkrati z vodo izločili kar nekaj strupov. Jutranjo nalogo ste uspešno opravili, tudi za kožo ste naredili veliko, zdaj pa dalje. Čez dan spijte še dva litra vode. Pozor! Čez dan pijte vodo po požirkih, na tak način »napojite« prav vsako celico v telesu in ga pravilno hidrirate. Torej, zjutraj večja količina tople vode čim bolj naenkrat, čez dan dva litra po požirkih. Čisto enostavno, zdaj pa še nadgradnja.

 

Moč narave

 

Če vam topla voda zjutraj ne obudi prebavo, obstaja naravna in enostavna rešitev pod imenom Indijski trpotec. V kozarec vode zamešajte žlico indijskega trpotca, počakajte nekaj minut in spijte. To je res čudežno orožje proti zaprtju. Najboljše pa je, da indijski trpotec deluje v obe smeri. Glede na potrebo telesa ustavlja diarejo ali pospeši prebavo. Mi ga imamo radi. Dobiš ga na tej povezavi.

 

Zeleni čistilci

 

(Poglej si recept za sandrin zeleni smoothie: KLIK)

 

Za detoksikacijo telesa je edini odgovor: ZELENO! Štirikrat zeleno gre takole:

  • Zelena alga spirulina vijačne oblike nam da izjemno močan vir beljakovin.                                                                   
  • Okrogla enocelična zelena alga Klorela je ime dobila po ogromni vsebnosti klorofila. Vsebuje ga več kot katera koli druga rastlina, poleg tega je bogata z beljakovinami in železom, kar dodatno podpira delovanje imunskega sistema in zmanjšuje utrujenost. Ugodno deluje na naše kognitivne sposobnosti.
  • Ječmenova trava v sebi skriva bogastvo mineralov, vitaminov, železa in folne kisline.
  • Pšenična trava vsebuje visoko vrednost prehranskih vlaknin, folne kisline, vitamina C, vitamina B, cinka, kroma in železa.

 

Še najbolje pa je, ko štiri zelene čistilce združimo v enega samega pod imenom

 

Organic GREEN D TOX

 

GREEN D TOX je unikatna mešanica super živil za razstrupljanje telesa, stisnjena v zelene tablete za enostavnejše uživanje.

Zelene stisnjenke vam bodo pomagale, da boste iz telesa odplakniti strupene usedline, ki so se leta  nabirale v vašem telesu.

V enakomernih deležih vsebuje ekološko spirulino, ekološko klorelo, ekološko ječmenovo travo in ekološko pšenično travo. V taki kombinaciji ima poleg namena razstrupljanja tudi bogato super hranilno vrednost.

Uživamo ga enostavno 3x na dan po dve stisnjenki pol ure pred obrokom s kozarcem vode.

 

Tako, storili smo vse, kar je mogoče, da se počutimo čile in zdrave, zato se zdaj odpravimo ven na svež zrak in zimsko sonce. Se vidimo v naši trgovinici Eko škrnicl, kjer vam bomo z veseljem svetovali.

detox napitek razstrupljevanje