Tomas - fitnes strokovnjak in cross fit tekmovalec - Testo Boost in Black Ginger
Za moč in top formo jemljem Testo Boost, za boljšo prekrvavitev pa Black Ginger

Navdušen sem nad prehranskimi dopolnili Eko Škrnicl. Všeč mi je, ker so naravna in iz zelo kakovostnih sestavin.  Del moje rutine je Black Ginger Extract, izvleček iz črnega ingverja, ki izboljšuje cirkulacijo krvi. Vsako jutro vzamem eno kapsulo. Vsebuje encim, ki omogoča sproščanje gladkih mišic žil, torej posledično širi tudi žile. Prav super ga je vzet vsako jutro, ker potem, ko grem trenirat, bolje in lažje dihajm, ker imam boljšo prekrvavitev. 

Drugi pa je Testo Boost, ki vsebuje minerale, vitamine, aminokisline in izvlečke iz zelišč. Vpliva na testosteron, ki je za moške najbolj pomemben hormon. Tega vzamem 4 kapsule na dan. Vpliva na proizvodnjo rdečih krnih celic, kostno gostoto, mišično maso in odlično podpira regeneracijo. Torej moški, če hočete biti močni in v top formi, ne pozabite na Testo Boost.

Priporočamo
background
8 Mnenja
Black Ginger Ekstrakt
30 KAPSUL
Na Zalogi

Black ginger je naravno prehransko dopolnilo, ki poveča prekrvavitev in pomaga dosegati boljše rezultate; v službi, na treningu in v drugih ključnih situacijah.

Od €25.90
Sorodni članki
Peter - Natural Testo Boost & Black Ginger
Večkrat sem čutil utrujenost in potrebo po počitku ...
Sebastijan Novak - Natural Testo Boost
Po treh tednih jemanja Testo Boost izdelka so se pričele spremembe. Sedaj imam več energije, zvečer lažje zaspim, zjutraj ...
Franc - Silymarin
Moje izkušnje s Silymarin Complex in Unibiotic se začnejo z branjem recenzij zaradi težav s prebavo in jetri. Težave so bi...