Nika Urbas
Odkar jemljem kapsule Celluvital opažam, da je koža na mojem obrazu bolj napeta, trpežna in elastična. Pomagajo mi pri doseganju mladostnega videza.

Eko Škrniclu sem že dolgo zvesta, saj so njihova prehranska dopolnila izdelana po strogih standardih in iz najbolj kakovostnih sestavin.

Zadnje mesece jemlje kapsule Celluvital, ki so v osnovi namenjene zmanjševanju in preprečevanju celulita. S pomočjo antioksidantov varujejo celice in preprečujejo razgradnjo kolagena in elastina – para, ki skrbi, da je koža gladka, napeta in elastična.

Opazila sem, da je, odkar jih jem, koža na mojem obrazu bolj napeta in trpežna, kar me zelo veseli. Zame je čvrsta koža, tako na telesu kot na obrazu, osnova mladostnega videza.

Priporočamo
background
7 Mnenja
Celluvital
60 Kapsul
Na Zalogi

Za ženske, ki si želijo gladke, napete in zdrave kože! Celluvital je antioksidantna mešanica, ki ščiti kožo pred poškodbami sonca, pripomore k ohranjanju zdrave kože, prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

 

Od €25.90
Sorodni članki
Alina - Vitamin D, Unibiotic in Vitamin C
Zaradi vitaminov D in K moja koža vidno bolj sveža in napeta, moje kosti bolj zdrave in res se počutim bolj energična. S p...
Mirjana Ninič - Vegan Collagen Booster
Po redni uporabi so se že po enem mesecu pokazale spremembe na mojih laseh in nohtih. Lasje mi hitreje rastejo in moji noh...
Veronika - Algae Omega 3
Odkar jemljem Algae Omega 3 se počutim bolje, moja koža ima manj nečistoč in imam boljši spomin.