Aleksandra - Her Biotic
Hormonsko neravnovesje mi je prineslo cel kup neprijetnih simptomov. Odpravila sem jih s Her Biotic probiotiki za ženske!

Vesela sem, da obstajajo kapsule Her Biotic, ki so postale del moje dnevne rutine.


Po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet sem se soočala s hormonskim neravnovesjem.


Pojavljale so se akne in mozolji, ki nikakor niso izginili, moje menstruacije so bile zelo boleče, bila sem napihnjena in moje življenje je bilo včasih pravi pekel. 

Kar se tiče kože na obrazu sem resnično preizkusila vse, kozmetičarko, pa vse kreme, ki so obljubljale brezhibno kožo. Zaman. 

Med menstruacijo sem rutinsko jemala protibočlečinske tablete, glede napihnjenosti sem preizkusila vsako detox zadevo, ampak ni bilo nobenega učinka.

Ugotovila sem, da se moram zadeve lotiti od odznotraj, ker so to zunanji dejavniki in jih le površinsko lahko lotevam, zato dolgoročno ne pomaga nič. 

Po priporočilu znanke, ki je imela podobne težave, sem končno odkrila HerBiotic. V tej kapsuli sem našla ogromno dobrih stvari, zato ostalih probiotike nisem več rabila. 

Že po nekaj tednih jemanja so moje boleče akne izginile. Najbolj izrazite so bile na čeljusti in na bradi in sedaj so popolnoma izginile! Moja menstruacija je neboleča, nisem rabila protibolečinskih tablet. 


Končno se v svoji koži počitim samozavestno in prijetno, zjutraj pa ne rabim več ur preživeti v kopalnici, da bi prekrila svoje mozolje!


Priporočamo
background
307 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Petra - Her Biotic
S pomočjo Her Biotic kapsul sem se izognila ginekološkemu posegu.
Nives Orešnik - Herbiotic
Gibanje in zdrava prehrana nista dovolj, kadar črevesje ne deluje optimalno. Her Biotic unikatno mešanico mikrobioloških k...
Adrijana - Her Biotic
Dolgo sem se borila z vnetji mehurja. Odkar sem v menopavzi, je bila to moja stalnica. Še dobro, da sem odkrila Her Biotic...