Sandra Salihović

Sandra Salihović

 

Sandra Salihović – Bloggerka in ustvarjalka Mavrice Okusov

Sandra je gurmanka. Vedno večja.

Rada raziskuje in odkriva nove okuse ter z vsakim dnevom, tednom naredi nekaj več zase in za svoje zdravje v prihodnosti. Kot otrok in najstnica je imela zelo enolično prehrano, ki je v večini vsebovala samo nezdrave OH.

Izbirčen otrok :).

Pri nekje osemnajstih letih je počasi začela spreminjati svojo prehrano, vpeljevati živila, ki jih prej že na pogled ni marala. Brez pritiska, počasi in zanesljivo. Danes si ne predstavlja dneva brez pisane palete kvalitetnih živil, a potovanje do njenega cilja še vedno ni končano. Spreminjanje prehranjevalnih navad je dolgotrajen proces.

Njena najljubša pijača je voda, najljubši obrok dneva pa zajtrk.

Ceni ta jutranji ritual, za katerega si vedno vzame čas. Prosena kaša z dodatki, kot so banana in drugo sezonsko sadje, oreščki, cimet in kokosov čips so tisti, ki njen krožnik zjutraj krasijo največkrat. Obožuje tudi vse kar je zeleno, predvsem avokado, brokoli in limeto. In pa alfa alfa kalčke.

Njena šibka točka ali kot sama rada reče, sladka razvada, sta sladoled in čokolada.

V življenju ima cilje, katerim sledi, podzavestno in zavestno. Rada ima ljudi, ki imajo žar v očeh, so nasmejani in ljubijo življenje, kot ga ona sama. Je otrok poletja in obožuje sonce, morje in naravo. Je virtualen tip človeka, ki rada navezuje stik in se povezuje z ljudmi tudi na socialnih omrežjih. Ima strast do kuhinje in fotografije, zato je bilo edino logično, da to združuje in rezultate projicira na svojem »food« blogu, ki ga ustvarja dve leti.

Sandra za nas iz izdelkov naše blagovne znamke Happy Seed ustvarja zdrave, okusne in hitro pripravljene jedi, ki poleg vsega še dobro izgledajo :) . To je tudi bistveno vodilo in rdeča nit njenega bloga – zdravo, okusno, hitro pripravljeno.

Eden izmed njenih ciljev je, da bi se ji na njenem popotovanju uravnoteženega prehranjevanja pridružilo čim več ljudi, ki bodo začutili, okusili in opustili miselnost, da zdrava hrana ni okusna hrana. Ali pa da je predraga. Na dolgi rok, pa si želi, da bodo prav vsi ljudje, ki si bodo želeli, nekega dne lahko okušali hrano prav izpod njenih rok in zasnovano po njenih receptih. 

MOTO: Do it with passion or not at all!