Premium Grško oljčno olje ekološke pridelave

Premium Grško oljčno olje ekološke pridelave

Savina in Giorgos prisegata na oljčno olje Girogosove družine Parasiris, ki je lansko leto prejelo prestižno nagrado in prvo mesto na atenskem sejmu.
Giorgosovo olje, ki ga njegova družina z največjo ljubeznijo in skrbnostjo prideluje na njihovi ekološki farmi že od leta 1770 je na voljo v zelo omejenih količinah v naši spletni trgovini.

"Opazovanje cvetenja naših dragocenih dreves je vsako leto osupljivo čudovito. Kakšna lepota! 
Z obiranjem smo začeli konec novembra. Cela družina sodeluje in praznuje. Končali smo šele konec januarja. Vsaki dve uri odpeljemo olive v oljarno, preberemo sleherni sadež, izločimo poškodovane in jih hladno stisnemo v nebeški nektar.
Ljubimo naša drevesa, obožujemo naše olje, nudimo vam svežo, letošnje letino žareče zelenega olivnega olja. To je pravi sok s katerim so se gostili Zeus in minojski kralji." - 

Giorgos Parasiris

Na Savinino prošnjo in na prošnjo vseh, ki so poizkusili to okusno olje, ga Giorgos vsako leto nekaj pripelje v Slovenijo. Sicer pa ga ne prodaja, namenjen je izključno za njegovo restavracijo in družino. Nikakor in nikoli, ne želijo množične proizvodnje.

Darilo eknjigica

Naroči svojo premium steklenico, midva pa ti poleg podariva še eknjigo receptov, s katerimi vsakič znova razvajava tudi najbolj zahtevne goste. Recepti so preprosti in ne potrebuješ tone sestavin, niti kuharkega tečaja. :)